Noorderbreedte 1
8081 PX Elburg
0525 - 687080

   

Ook dit jaar kunt u weer bij ons terecht voor mooi sier en knettervuurwerk.

Natuurlijk bent u van harte welkom tijdens de verkoopdagen 29,30 en 31 december om het jaar 2011 met nog meer vuurwerk af te sluiten.

Klik hier of in het menu op Vuurwerk om vervolgens in de webshop terecht te komen.

Tot ziens in de winkel bij Pruis Verf & Wand

 

Welkom!

Welkom op de website van Pruis Verf en Wand.

Bij ons kunt u terecht voor een uitgekiend assortiment op het gebied van verf, behang, gordijnstoffen, shutters, binnenzonwering, harde en zachte vloerbedekking, glaswerken, laminaat, sier-en plafondstrippen.

U vind bij ons nog kwaliteit en een ruime ervaring uit een langdurig schildersgeslacht van vader op zoon, maar ook voor de overige producten staan wij ons mannetje, met ervaren vakmensen.

Voor de verfraaiing van uw woning, zowel buiten, als binnenshuis, geven wij u, zowel een trendy als een gedegen advies, met de nodige begeleiding.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel.

Pruis Verf en Wand.
Henk Pruis.

Speciaalzaak voor verf, behang, raamdecoratie, stoffen, gordijnen, tapijt, shutters, glas, laminaat. Voor uw intrieur van uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en binnen- en buiten schilderwerk. 
shutters, laminaat, quick step, vloerbedekking, gordijnen, rolgordijnen, behang, verf, muurverf, sikkens, sigma, kalkverf, boonstoppel, vuurwerk, glas, plisse, muurstickers, intrieur, eyffinger.