Verven

Bij ons in de winkel vind u zowel Professionele als DHZ verven. Hieronder vind u informatie over deze producten.

Professionele verven


Wij bieden u een uitgebreid assortiment in professionele verven, met gerenommeerde merken, waaronder het authentieke Boonstoppel, Sigma, Sikkens, Wijzonol en diverse soorten op bestelling. Er is een ruime sortering kleurstalen en waaiers aanwezig om uw kleurkeuze te bepalen.
Naast deze merken kunnen wij u voorzien van andere diverse professionele producten. Met hun eigen specialiteiten.

Door Herfst en Helder  wordt de kleur Pruisgroen gemengd. Dit is een specifieke diep donkere kleur groen, ook wel Elburgs groen genoemd, die sterke eigenschappen vertoond zoals kleurecht, kras en zeer slijtvast. Alleen bij ons te verkrijgen.

DHZ verven
Naast de bekende merken zoals Histor, Flexa, en Wijzonol  voeren wij onze eigen verflijn onder de benaming D’imago.
Deze bestaat uit hoogglans, zijdeglans en een matte kwaliteit, New Traditionals. Uiteraard biedt deze lijn een juiste invulling in ons assortiment in zowel, prijs als kwaliteit. Naast bovengenoemde verven bieden wij u een hoogwaardige private label DHZ verf, met de benaming Verf en Wand.

Voor de watersporter hebben wij de producten van Epifanes klaar staan, een hoogwaardige verflijn voor de verfraaiing en het onderhoud van uw boot. Binnen dit assortiment ook de nodige producten van Seapower voor het schoonmaken en beschermen van uw boot, caravan, of auto.

Beitsen

Wij voeren DHZ merken als Cetabever, Rambo, Wijzonol en het antiekbeits concept van Cépe.
Ook hierin voeren wij een professioneel gedeelte, waaronder Cetol van Sikkens  en Avis Timbercoat.
Hier geldt net als bij de professionele verven dat we diverse merken op bestelling leveren.

Grond en hechtprimers

Grondmaterialen en primers hebben wij voor u op maat in diverse uitvoeringen,
passend bij elk soort type verf, dus laat u door ons adviseren dit voorkomt teleurstelling, want elke ondergrond vereist een juiste aanpak.

Ekodur

Een water gedragen 2 componenten product. Leverbaar in hoog en zijdeglans.

EKODUR 2K is een uitermate geschikt product voor ondergronden waar een extra hoge slijt-, kras- en stootvastheid wordt vereist. Denk hierbij aan de afwerking van wanden boven aanrechtbladen ect.